Διεξαγωγή Επιστημονικής Ημερίδας στο Δ.Ι.Ε.Κ. Θέρμης

Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Θέρμης  σε συνεργασία με την Ελληνική Δασολογική Εταιρεία(Ε.Δ.Ε.) του Α.Π.Θ.  και με την διδασκαλία έγκριτων επιστημόνων και μελών ΔΕΠ  έχει εξασφαλίσει τη δωρεάν διοργάνωση επιστημονικής Ημερίδας  με θέμα:

«Εναλλακτικός Τουρισμός σε δασικά Οικοσυστήματα και ευκαιρίες για Επιχειρηματικότητα: Η πρόκληση των νέων τεχνολογιών (V.I.C.TTRAVEL) και της Επαγγελματικής Κατάρτισης»

Η διοργάνωση της Επιστημονικής Ημερίδας  έχει προγραμματιστεί να υλοποιηθεί  το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017  και ώρα 10:00-16:30  στο αμφιθέατρο του ΔΙΕΚ Θέρμης.

OPEN GATES OPEN MINDS - European Vocational Skills Week: " Discover your talent!"

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 23/12/2016 στις 14:30 στην εκδήλωσή μας, OPEN GATES OPEN MINDS - European Vocational Skills Week: " Discover your talent!"   |   #EUVocationalSkills   |   European Youth   |   Πρόσκληση   |   Flyer   |   Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση ΙΕΚ Θέρμης

Με την ευκαιρία της λήξης του έτους κατάρτισης 2015-16, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 6 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Θέρμης εκδήλωση. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Αποχαιρετούμε τα τμήματα ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ, ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ–ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ.

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση

Το Δ.ΙΕΚ ΘΕΡΜΗΣ διοργανώνει την Τετάρτη 23/12/2015 και ώρα 18:30, στην Αϊθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων, Χριστουγεννιάτικο Event.

Περισσότερα...

Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση

Το Δ.ΙΕΚ Θέρμης διοργάνωσε την Δευτέρα 08/06/2015 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΕΚ την Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση για τους καταρτιζόμενους του Δ εξαμήνου της σπουδαστικής χρονιάς 2014-2015.

Διοργάνωση Σεμιναρίων από το ΙΕΚ Θέρμης

Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Θέρμης  σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη Γεωργία, τα Τρόφιμα και το Περιβάλλον (ΕΠΕΓΕ) παράρτημα βορείου Ελλάδας (Διεύθυνση :Εργαστήριο Δασικής  Πληροφορικής, τμήμα Δασολογίας και Φυσικού περιβάλλοντος Α.Π.Θ.)  και με την διδασκαλία έγκριτων επιστημόνων και μελών ΔΕΠ  διοργάνωσε με επιτυχία στις 13/06/2015  τα παρακάτω σεμινάρια:

1.«Σύγχρονες επιχειρηματικές μέθοδοι προώθησης και προβολής αγρο-διατροφικών και περιβαλλοντικών προϊόντων»

2.«Σύγχρονες μέθοδοι προώθησης, προβολής και επικοινωνίας στην επαγγελματική κατάρτιση» (Βιωματικό Εργαστήριο –Δια ζώσης και εκ αποστάσεως παρακολούθηση)

Διοργάνωση Σεμιναρίων από το Δ.ΙΕΚ Θέρμης

Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Θέρμης με την έγκριση της Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Ν.Γ.,  σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη Γεωργία, τα Τρόφιμα και το Περιβάλλον (ΕΠΕΓΕ) παράρτημα βορείου Ελλάδας (Διεύθυνση :Εργαστήριο Δασικής  Πληροφορικής, τμήμα Δασολογίας και Φυσικού περιβάλλοντος Α.Π.Θ.)  και με την διδασκαλία έγκριτων επιστημόνων και μελών ΔΕΠ  έχει εξασφαλίσει τη δωρεάν διοργάνωση δυο σεμιναρίων όπως:

Α.«Σύγχρονες επιχειρηματικές μέθοδοι προώθησης και προβολής αγρο-διατροφικών και περιβαλλοντικών προϊόντων»

Β.«Σύγχρονες μέθοδοι προώθησης, προβολής και επικοινωνίας στην επαγγελματική κατάρτιση»

Τα σεμινάρια έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 και ώρα  9.00-17.00 στο Δ.Ι.Ε.Κ. Θέρμης.

Μετά το πέρας του...

Περισσότερα...

Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση

Το Δ.ΙΕΚ Θέρμης διοργανώνει την Δευτέρα 08/06/2015 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΕΚ την Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση για τους καταρτιζόμενους του Δ εξαμήνου της σπουδαστικής χρονιάς 2014-2015.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Την Τρίτη 23/12/2014 πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην σίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΙΕΚ Θέρμης με την συνοδεία μουσικών ήχων και Χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων. Τα τμήματα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικα έργα που δημιουργήθηκαν υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών: Σουρδή Βασιλική, Καραγιάννη Βασιλική, Κυζίρογλου Φεβρωνία, Κόκκινος Σπύρος, Παπαδοπούλου Μαρία.

Πρόγραμμα i-Treasures - 01/12/2014

Στο  Ι.Ε.Κ. Θέρμης σε συνεργασία με το  Εργαστήριο Τεχνολογίας Πολυμέσων & Γραφικών, του Τμ. Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας ,και στα πλαίσια του   ευρωπαϊκού προγράμματος «i-Treasures» (FP7-ICT-2011-9) παρουσιάστηκε ο στόχος του προγράμματος μέσω βίντεο, η επίδειξη της πλατφόρμας του συστήματος καταγραφής χειρονομιών και συναισθημάτων καθώς και του Άυλου Μουσικού Οργάνου.