Διεξαγωγή Επιστημονικής Ημερίδας στο Δ.Ι.Ε.Κ. Θέρμης

Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Θέρμης  σε συνεργασία με την Ελληνική Δασολογική Εταιρεία(Ε.Δ.Ε.) του Α.Π.Θ.  και με την διδασκαλία έγκριτων επιστημόνων και μελών ΔΕΠ  έχει εξασφαλίσει τη δωρεάν διοργάνωση επιστημονικής Ημερίδας  με θέμα:

«Εναλλακτικός Τουρισμός σε δασικά Οικοσυστήματα και ευκαιρίες για Επιχειρηματικότητα: Η πρόκληση των νέων τεχνολογιών (V.I.C.TTRAVEL) και της Επαγγελματικής Κατάρτισης»

Η διοργάνωση της Επιστημονικής Ημερίδας  έχει προγραμματιστεί να υλοποιηθεί  το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017  και ώρα 10:00-16:30  στο αμφιθέατρο του ΔΙΕΚ Θέρμης.

10ο Συνέδριο ΟΜΕΡ - 16/10/2015 ως 18/10/2015

10o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΕΡ

«Εκπαιδεύοντας πολίτες για ένα αειφόρο μέλλον.

Ο ρόλος της προσχολικής και πρώτης σχολικής εκπαίδευσης»

 

Περισσότερα...

Διοργάνωση Σεμιναρίων από το ΙΕΚ Θέρμης

Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Θέρμης  σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη Γεωργία, τα Τρόφιμα και το Περιβάλλον (ΕΠΕΓΕ) παράρτημα βορείου Ελλάδας (Διεύθυνση :Εργαστήριο Δασικής  Πληροφορικής, τμήμα Δασολογίας και Φυσικού περιβάλλοντος Α.Π.Θ.)  και με την διδασκαλία έγκριτων επιστημόνων και μελών ΔΕΠ  διοργάνωσε με επιτυχία στις 13/06/2015  τα παρακάτω σεμινάρια:

1.«Σύγχρονες επιχειρηματικές μέθοδοι προώθησης και προβολής αγρο-διατροφικών και περιβαλλοντικών προϊόντων»

2.«Σύγχρονες μέθοδοι προώθησης, προβολής και επικοινωνίας στην επαγγελματική κατάρτιση» (Βιωματικό Εργαστήριο –Δια ζώσης και εκ αποστάσεως παρακολούθηση)

Διοργάνωση Σεμιναρίων από το Δ.ΙΕΚ Θέρμης

Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Θέρμης με την έγκριση της Γ.Γ.Δ.Β.Μ.Ν.Γ.,  σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη Γεωργία, τα Τρόφιμα και το Περιβάλλον (ΕΠΕΓΕ) παράρτημα βορείου Ελλάδας (Διεύθυνση :Εργαστήριο Δασικής  Πληροφορικής, τμήμα Δασολογίας και Φυσικού περιβάλλοντος Α.Π.Θ.)  και με την διδασκαλία έγκριτων επιστημόνων και μελών ΔΕΠ  έχει εξασφαλίσει τη δωρεάν διοργάνωση δυο σεμιναρίων όπως:

Α.«Σύγχρονες επιχειρηματικές μέθοδοι προώθησης και προβολής αγρο-διατροφικών και περιβαλλοντικών προϊόντων»

Β.«Σύγχρονες μέθοδοι προώθησης, προβολής και επικοινωνίας στην επαγγελματική κατάρτιση»

Τα σεμινάρια έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 και ώρα  9.00-17.00 στο Δ.Ι.Ε.Κ. Θέρμης.

Μετά το πέρας του...

Περισσότερα...

Καινοτόμες Υπηρεσίες για το Αεροδρομιακό Περιβάλλον

Το Δ.ΙΕΚ Θέρμης και συγκεκριμένα η ειδικότητα, Στέλεχος Υπηρεσιών Αερομεταφοράς του Β εξαμήνου παρακολούθησε  το σεμινάριο “Καινοτόμες Υπηρεσίες για το Αεροδρομιακό Περιβάλλον: Ο Διαγωνισμός The Digital Gate” την Κυριακή 24 Μαϊου 2015 και ώρα 14:00 -15:00 στην αίθουσα ΕΦΕΣΟΣ Ι του Ξενοδοχείου  HΥΑΤΤ  στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του GREEK  INNOVATION FORUM .

 

"Α.Π.Θ. την Κυριακή"

Αγαπητοι φίλοι & φίλες, τις Κυριακές 10, 17 και 24 Μαϊου μετατρέπουμε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πάρκο της χώρας. Ανοίγουμε τις πόρτες των εργαστηρίων, των σπάνιων αρχείων, μουσείων και συλλογών μας στους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας.

Περισσότερα...

Επιχειρηματική Ανθεκτικότητα και Ανάπτυξη Δεξιοτήτων

Ο Σ.Ε.Β.Ε. (Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος) διοργανώνει την Τετάρτη 29/04/2015 το 3ο Εργαστήριο Έργου SKILLS BALANCING με θέμα την Επιχειρηματική Ανθεκτικότητα και Ανάπτυξη Δεξιοτήτων. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.